AT-A-GLANCE: FRIDAY JUNE 23, 2023			
Sheraton Hall A	Sheraton Hall B	Sheraton Hall C	Sheraton Hall E/F
Opening Ceremony (93067), 8:00 - 8:55, Grand East Ballroom			
Keynote Address: Glenn Walters - Reducing Delinquency by Changing Environments and Building Competencies (93033) 9:00 - 9:55, Sheraton Hall F			
Snapshots #1 - 8	Panel Discussion (10:00 - 10:55) Role of active bystandership in correctional setting (82549)	Symposium (10:00 -10:55) 78876 Measurement and Effects of Evaluative Attitudes Toward Violence	12-Min Talk (10:00 - 10:12) S. Williams - Research Access in Correctional Facilities (78930) 12-Min Talk (10:15 - 10:27) C. Erentzen - Sexual Harassment of Younger Male Victims (78961)
12-Min Talk (11:00 - 11:12) T. Han - Lay Perceptions of Recantations (82416) 12-Min Talk (11:15 - 11:27) A. Salerno-Ferraro - Emotional demeanor in preliminary	Symposium (11:00 - 11:55) Coercive Control in Police and Self-Reports of Intimate Partner Violence	Symposium (11:00 - 11:55) Recent research on dynamic risk tools for sexual and general recidivism (80956)	Workshop (10:30 - 11:55) David Nussbaum Some Realities of Administrative Segregation
investigations (83482) 12-Min Talk (11:30 - 11:42) B. Jenkins - Tactical officers & use of force (83895) 12-Min Talk (11:45 - 11:57) D. Radatz - Criminogenic Needs, Self-Reported IPV & Gender (84551)	(79093)		and their Impacts on First Responders (87476)
	LUNCH (12:0	0 - 12:55) - ON OWN	
Keynote Address: Gina Vincent - Risk Assessment: Racist Algorithms or a Method for Reducing Disparities? (93035) 13:00 - 13:55, Sheraton Hall F			
Symposium (14:00 - 14:55) Sexual interest in children in non- justice-involved populations (81309)	Symposium (14:00 - 14:55) Invariance & predictive validity of youth risk assessment tools (81588)	Symposium (14:00 - 14:55) Grievance-Fueled Sexual Violence (82598)	N5 Poster Session 14:00 - 14:55 Grand West/Centre Ballroom
Symposium (15:00 - 15:55) Risk factors associated with	Symposium (15:00 - 15:55) Support for the	12-Min Talk (15:00 - 15:12) V. Aubut - <i>Identity change among</i> older offenders (84642)	12-Min Talk (15:00 - 15:12) H. Stewart - <i>Typology of Men</i> with Sex Interests in Kids
intimate partner violence (82616)	Chronophilia Theory in a Non-Offender Self-Report Sample (83855)	12-Min Talk (15:15 - 15:27) J. Eno Louden - <i>Correctional psych</i> <i>research during COVID-19 (84785)</i> 12-Min Talk (15:30 - 15:42) A. Salerno-Ferraro - <i>Police response</i> <i>to Autistic persons (85015)</i>	12-Min Talk (15:15 - 15:27) C. Lively - <i>Multimedia Youth</i> <i>Interrogation Rights (85242)</i> Meet the Speakers (15:30 - 15:55) 93239
		12-Min Talk (15:45 - 15:57) S. Baglole - Meta-Analysis of Gendered Offender Strengths	Gina Vincent Glenn Walters
Symposium (16:00 - 16:55) Evidence-based Change Strategies in the Intersection of Justice Processes and Behavioral Change (84084)	Symposium (16:00 - 16:55) Profile, Risk, and Decision Making With Not Criminally Responsible (84654)	Symposium (16:00 - 16:55) Evidence-Based Approaches to Supervision of High-Risk Offenders under Judicial Orders (84969)	Symposium (16:00 - 16:55) Future Directions for Enhancing Risk Assessment: The Utility of Time Dependent Risk Factors (85034)

5th North American Correctional and Criminal Justice Psychology Conference Schedule